KOLL PÅ BYGGET!
SEXTIO NYA LÄGENHETER MED MOELVEN I STOCKHOLM: ”SAMARBETET HAR FUNGERAT JÄTTEBRA”

I Stockholm arbetar Emanuelsson VVS tillsammans med Moelven på projektet Ensta äldreboende. Tillsammans har de skapat sextio lägenheter för vård- och omsorg, med gemensamhetsytor och matsal, till slutkunden Botkyrka kommun.

Läs mer

FRÅN PRAKTIK TILL ANSTÄLLNING – VI VÄLKOMNAR VÅR NYA KONSTRUKTÖR

Efter två år på yrkeshögskolan Hermods och två LIA-perioder hos Emanuelsson VVS är han nu utbildad VVS-ingenjör. Vi välkomnar Martin Jonsson, vår nyanställda konstruktör.

Läs mer

NYANSTÄLLDE JONAS VID INFRA-CONS NYA KONTOR: ”FINLIR SOM KVARSTÅR”

I Pilängen utanför Örebro bygger Infra-con sin nya adress med kontor och hall. På plats vid projektet är Jonas Wallin, ny montör på Emanuelsson VVS, för att hjälpa sina nya kollegor att installera byggnadens ventilation. Mountainbikecyklande och padelspelande Jonas är snickare i grunden och började på Emanuelsson VVS i oktober. Nu håller han till ute …

Läs mer

97 NYA STUDENTLÄGENHETER I STOCKHOLM: ”SVANENMÄRKT PROJEKT”

Emanuelsson VVS utför ännu ett projekt tillsammans med Moelven. Den här gången rör det sig om ett flerbostadshus med lågt klimatavtryck och ett stort antal studentlägenheter.

Läs mer

MOELVEN: ”FÖRHOPPNINGEN ÄR ETT RENT PROTOKOLL”

I Uppsala installerar Emanuelssons Stockholmsfilial ventilationen till ett helt nytt långtidshotell. Med smidiga och välplanerade moduler flyter arbetet på bra för Emanuelsson VVS och beställaren Moelven.

Läs mer

SUMBAT OCH BOBUR ÄR FÖRETAGETS SENASTE REKRYTERINGAR

Sumbat och Bobur började arbeta samtidigt och är de senaste rekryteringarna till Emanuelssons filial i Stockholm. Med erfarenhet inom VVS-yrket åker vännerna mellan de många projekten i Stockholmsområdet och gör ett riktigt bra jobb tillsammans. Nu riskerar Bobur dock att få lämna allt.

Läs mer

VENTILATION TILL FIRST OFFICE NYA KONTORSHOTELL I TÄBY

Projekten är många för Emanuelssons filial i Stockholm. Ett av flera stora projekt som är igång är kontorshotellet Nya Roslags Näsby, som byggs av beställaren Lindesbergs Bygg.  – Nu är det bara injusteringar kvar sen väntar slutbesiktning, berättar Anders Gustafsson som projektleder ventilationsarbetet.   Stora och små kontor, konferensrum och gemensamma ytor som kök och …

Läs mer

ÅSBRO SKOLA BYGGS UT MED BOMAN & SVAHN: ”BRA PLANERING”

På beställning av Boman & Svahn som bygger ut Åsbro skola är Emanuelsson VVS där och installerar ventilationsanläggningen.

Läs mer

NY VENTILATION TILL 108 LÄGENHETER HOS ÖBO

ÖBO renoverar Vindhjulet. Bostadsområdet i Västhaga som består av totalt 17 hus och 204 lägenheter renoveras i två etapper. Den första etappen pågår nu och Emanuelsson VVS är på plats som ventilationsentreprenör med Bohman & Svahn som beställare.

Läs mer

SVANENMÄRKT I BARKARBYSTADEN: ”VÅRT STÖRSTA PROJEKT HITTILLS”

I Barkarbystaden bygger Moelven cirka 200 studentbostäder, förskola, LSS-boende och affärslokal på beställning av K2A Fastigheter. Det Svanenmärkta projektet är ett av de största hittills för Emanuelsson VVS som ansvarar för all ventilation.

Läs mer

VÄRMEN ÅTERVINNS I NY ANLÄGGNING TILL VATTENFALL

Vattenfall är Sveriges största producent av fossilfri el. När deras nya kontor byggs i Nyköping är Emanuelsson VVS på plats för att installera ventilation med höga krav på låg energiåtgång.

Läs mer

SMART OCH ENERGIEFFEKTIV LÖSNING TILL NYTT TELE2-KONTOR

Ett nytt kontor byggs i Kista där Tele2 ska flytta in. Emanuelsson VVS-Byrå var med redan i projekteringsfasen för att få ihop ventilationen på bästa tänkbara sätt med smarta lösningar, tillsammans med Klövern Fastigheter och Lindesbergs Bygg.

Läs mer