NYANSTÄLLDE JONAS VID INFRA-CONS NYA KONTOR: ”FINLIR SOM KVARSTÅR”

VVS ÖREBRO

I Pilängen utanför Örebro bygger Infra-con sin nya adress med kontor och hall. På plats vid projektet är Jonas Wallin, ny montör på Emanuelsson VVS, för att hjälpa sina nya kollegor att installera byggnadens ventilation.

Mountainbikecyklande och padelspelande Jonas är snickare i grunden och började på Emanuelsson VVS i oktober. Nu håller han till ute i Pilängen vid Infra-cons eget projekt.

– Jag är här och stöttar upp lite, och eftersom jag är snickare i grunden är det bra att jag får vara med på olika projekt nu i början och komma in i det, säger Jonas.

Här i Pilängen installeras två ventilationssystem, ett för hallen och ett för kontoren som också får kalluft. Arbetet för Emanuelsson VVS började i september och nu är det bara dagar kvar till besiktningen.

– Det är finlir som kvarstår här, så det är väl framför allt mindre justeringar, sätta i don och galler och sånt. Jag kom hit för ett par veckor sen och ska väl egentligen vara vid Orgeltramparen i Kumla, men där ligger vi så pass bra till redan. Jag åker dit jag behövs!

 

”DET KÄNNS BRA!”

 

Under Jonas första veckor på nya jobbet har han gått tillsammans med Marcus Löfkvist vid bostadshusen i Kumla. Det är ett av företagets större projekt som började redan i mars 2020.

– Mackan har ju varit vid Orgeltramparen hela tiden och nu är det slutfasen för sista etappen, så det börjar närma sig nu!

Efter slutbesiktningen vid Infra-cons nya kontor är det dock inte Orgeltramparen som väntar igen, utan ett helt nytt projekt. Den här gången bär det av till Karlskoga för Jonas del.

– Vi ska starta upp ett nytt projekt där. Det är en nyproduktion som ska bli en restaurang när det är klart, berättar Jonas och fortsätter:

– Jag har inte jobbat med alla på företaget än men med ett par–tre stycken hittills, så det är ganska nytt fortfarande och jag tycker det känns bra!

EMANUELSSON VVS BLIR EN DEL AV BRAVIDA

Bravida förvärvar bolaget AB Emanuelsson VVS-byrå och stärker därmed sitt erbjudande inom ventilation och vs i Örebro med omnejd. Bolaget omsätter cirka...

Läs Mer

SEXTIO NYA LÄGENHETER MED MOELVEN I STOCKHOLM: ”SAMARBETET HAR FUNGERAT JÄTTEBRA”

I Stockholm arbetar Emanuelsson VVS tillsammans med Moelven på projektet Ensta äldreboende. Tillsammans har de skapat sextio lägenheter för vård- och omsorg,...

Läs Mer

FRÅN PRAKTIK TILL ANSTÄLLNING – VI VÄLKOMNAR VÅR NYA KONSTRUKTÖR

Efter två år på yrkeshögskolan Hermods och två LIA-perioder hos Emanuelsson VVS är han nu utbildad VVS-ingenjör. Vi välkomnar Martin Jonsson, vår...

Läs Mer