ALEXANDER KOMBINERAR BANDY OCH JOBB

Alexander Adeheimer kom till Örebro för att spela Bandy för ungefär två år sedan. Han fick ganska snabbt erbjudande om att få börja jobba på Emanuelssons VVS, precis som många andra i laget.

– Det var suveränt att få chansen att jobba här tillsammans med många av mina lagkamrater. Ulf (Emanuelsson) är en av våra större sponsorer i bandyn, så vi har ett grymt bra upplägg som gör att vi kan kombinera bandy på så pass hög nivå med jobb.

Hur går det för ÖSK Bandy?

– Vi har börjat säsongen lite knackigt, men det känns som vi har en bra plan med allt vi gör så jag tror att vi kommer ha en bra säsong ändå, sett över tid. Målet i år är att hamna på övre halvan av tabellen och sedan inom 2-3 år kvala om en plats till elitserien, säger Alexander.

Alexander kommer ifrån Värmdö men har gått gymnasium i Lidköping, en berest man trots sina 22 år.

– Jag tris jättebra i Örebro och på Emanuelssons, det är otroligt viktigt att kunna ha en arbetsgivare som har förståelse för att vi tränar fyra ispass, två fyspass och har en match i veckan.

Just för dagen är Alexander och kollegan, tillika lagkompisen Jimmy Jechinsky på Creperiet i Örebro. Där dom drar om ventilation för ett nytt kök som ska byggas. 

FRÅN PRAKTIK TILL ANSTÄLLNING – VI VÄLKOMNAR VÅR NYA KONSTRUKTÖR

Efter två år på yrkeshögskolan Hermods och två LIA-perioder hos Emanuelsson VVS är han nu utbildad VVS-ingenjör. Vi välkomnar Martin Jonsson, vår...

Läs Mer

NYANSTÄLLDE JONAS VID INFRA-CONS NYA KONTOR: ”FINLIR SOM KVARSTÅR”

I Pilängen utanför Örebro bygger Infra-con sin nya adress med kontor och hall. På plats vid projektet är Jonas Wallin, ny montör...

Läs Mer

97 NYA STUDENTLÄGENHETER I STOCKHOLM: ”SVANENMÄRKT PROJEKT”

Emanuelsson VVS utför ännu ett projekt tillsammans med Moelven. Den här gången rör det sig om ett flerbostadshus med lågt klimatavtryck och...

Läs Mer